Dagbok.

Libra. Omslag i format ca. 13 x 18,5 cm. Kalendarium med oversiktskalender for i år, samt kalendariske opplysninger for i år. Bevegelige helligdager for 15 år fremover. Utstansninger med skiftende farge samt rivehjørne for hver måned. Oversiktskalender for neste år. Verdensatlas. Omslag i brun skinnimitasjon. Omslager egner seg ypperlig for varmepreging uten farge, slik at tekst/logo ligger som en fordypning.

Priser på forespørsel med antall.


Dagbok.

TIME. Omslag i skai. Størrelse A 5 – ca. 142 x 205 mm. Teoretisk trykkflate B: 13 x H: 20 cm. 1 side for hver dag tilgjengelig for dine notater, dog er lørdag og søndag er på samme side. Foran i boken er det oversiktskalender for i år og for neste år. Det er en side med nasjonale fridager for i år. Det er års-/ månedsplanlegger for i år og for neste år. Offisielle flaggdager for i år. Nasjonale retningsnummer. Notat-, adresse- og telefonsider. Bevegelige helligdager fem år fremover i tid. Tidssonekart. Måneds-”tabber” er merket med trykkfarge.

 

 

Priser på forespørsel med antall.

Trykkflate inntil 9 x 5 cm.Kan produseres i sort og marineblå leveres med preg av årstall i rygg. Dagbøkene er sydd i ryggen for å gjøre dem sterkere enn ved tradisjonell liming.
Din logo kan preges på omslaget da fortrinnsvis i gull eller sølv farge.
Personnavn kan også trykkes på omslaget.
Det kan også produseres innlegg med firmainfo som limes inn
foran i dagboken.

Det er ingen minimumsantall for trykking av logo på dagbøker og lommealmanakker.Trenger du ytterligere opplysninger send en e-post.

Alle priser er beregnet ab lager 2034 Holter ekskl. mva.

Fant du ikke det du leter etter? Send en e-post til Terje@erato.no kanskje vi kan hjelpe.